Lunagang

Hunter - Jachtgebieden

Hunter kun je niet in heel RuneScape trainen. Er zijn bepaalde gebieden waar dit mogelijk is. Deze gebieden zijn te herkennen aan het Hunting Ground symbool-symbool op de kaart.

Piscatoris Fishing Colony

PiscatorisDeze jachtgebieden liggen ten westen van de Gnome Stronghold. Je kunt niet via een uitgang aan de westelijke kant naar dit jachtgebied lopen, je zult vanaf de hoofdpoort naar het westen moeten lopen om hier te komen. De dichtsbijzijnde bank is in Piscatoris of in de Gnome Stronghold, welke beide een pittig stukje lopen zijn. Je kunt er snel komen door met de Fairy rings de code AKQ te gebruiken.

De volgende monsters zijn in de Piscatoris Hunter Area te vinden:

Ten zuiden van dit gebied, bij de Eagle's Peak, kan er met valken gejaagd worden op de volgende monsters:

Trollheim / Rellekka

TrollheimHet snelste is weer om de Fairy rings te gebruiken, met de code D K S. Je kunt ook met de karretjes vanuit White Wolf Mountain of de dwarven mine naar Keldagrim gaan, de boot naar de mijnen nemen en aan de kant van Rellekka uit de grot komen. Je kunt ook vanuit Rellekka naar het noordoosten lopen. Let er wel op dat je via de zuidkant Rellekka verlaat voordat je naar het noordoosten gaat lopen.

Hier zijn de volgende monsters te vinden:

Feldip Hills Jungle

Feldip HillsTen zuiden van de Feldips Hills, het gebied van onder andere de quest Big Chompy Bird Hunting, begint de jungle. Hier kan er ook op monsters gejaagd worden. Dit gebied is met code AKS via de Fairy rings te bereiken.

Uzer

UzerTen zuiden van Uzer, de ruïnes van de The Golem quest, kan er ook gejaagd worden. Loop gewoon van de Shantay pass naar het oosten, dat gaat even snel als met het tapijt en is ook nog eens goedkoper. Neem wel waterskins en desert robes mee, anders zul je in een gruwelijke dood langzaam sterven van de dorst. Loop verder naar het zuiden om bij een Hunter Shop te komen, de winkel van Nardah.

Hier kan er op de volgende monsters gejaagd worden:

Canifis

Hier kun je swamp lizards vangen. Loop vanaf Canifis naar het zuidwesten (ga via de brug in het noorden naar de moerassen) en je komt het symbool vanzelf tegen. Om hier te komen moet je Nature Spirit en Priest in Peril hebben voltooid.

Chaos Temple ten noorden van de Observatory

Hier kun je red salamanders vangen. De Observatory ligt weer ten noorden van Castle Wars.

Chaos Altar

Ten oosten, over het lava, van het Chaos Altar kun je op level 20 Wilderness black salamanders vangen.

Cairn Isle

Ten noorden van Cairn Isle, het schiereiland van Shilo Village, kun je horned graahks vangen.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.