Lunagang

Hunter

Hunter is een skill waarbij je de sporen van dieren moet opsporen, vlinders kunt vangen, vogels kunt vangen of vallen moet zetten waar je monster in terecht komt. Deze skill is alleen voor members.

Om te beginnen heb je een spullen nodig om te jagen. Wat je nodig hebt, hangt af van wat je wil gaan doen. De winkels waar deze spullen te koop zijn, staan in Yanille of Nardah. De Hunter shop van Yanille is ten westen van de Magic Guild, de Hunter shop van Nardah is te vinden bij de bank. De winkels zijn te herkennen aan het symbool op de kaart: Winkelsymbool

Jachtgebieden

Hunter kun je niet in heel RuneScape trainen. Er zijn bepaalde gebieden waar dit mogelijk is. Deze gebieden zijn te herkennen aan het pootafdruk-symbool op de kaart.

Hunter gebieden zijn te vinden bij de Phiscatoris Fishing Colony, ten noordoosten van Rellekka bij de ingang naar Keldagrim, de Feldip Hills, ten zuiden van Uzer, bij de Chaos Temple bij de Observatory, bij het Chaos altar van level 20 wildernis in de buurt, Cairn Isle en in de moerassen ten zuidoosten van Canifis.

Symbool

Jachtgebieden

Symbool

Methodes en beesten

Klik op de onderstaande link voor een overzicht van alle monsters die je kunt vangen en hoe je dat moet doen

Wild KebbitSpined Larupia

Methodes en beesten

Spined LarupiaWild Kebbit

Aanvullingen

Aantal vallen per keer

Hoe hoger je Hunter level is, hoe meer vallen je tegelijk kunt uitzetten

LevelMaximum aantal vallen
11
202
403
604
805

Hunter potion

Mensen met herblore 53 kunnen van een fijngemalen kebbit teeth van een Sabretooth Kebbit (deadfall) en een avantoe een Hunter potion maken. Dit verhoogt je Hunter tijdelijk met 3 levels.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.