Lunagang

Construction - Servants

Je zal zelf vast al wel gemerkt hebben dat het halen van planken en spullen van de bank halen langzaam gaat en het ook saai wordt. Soms hebben je bezoekers ook wel eens wat extra's nodig. In dat geval zijn bediendes de uitkomst. Bij de Servants Guild ten noorden van het marktplein van Ardounge kun je verschillende bediendes inhuren. Zij helpen je bij het verwelkomen van je gasten, het verzorgen van je gasten en kunnen spullen voor je halen.

De bediendes kunnen verschillende dingen voor je doen. Dit hangt af van welke bediende je hebt ingehuurd. De bediende zal als hij een aantal klusjes heeft gedaan opnieuw om geld vragen.

Elke bediende heeft een eigen slaapkamer nodig, je hebt dus twee slaapkamertjes nodig voor je huis. Ook moet in elke slaapkamer een bed staan. Je bediende zal soms even weglopen, maar nog wel tot je beschikking staan. Trek dan even aan de bel die je in de Dining Room kunt bouwen en je bediende komt aangesneld. Als je weer van je bediende af wilt kan je hem of haar (of het...) gewoon op elk willekeurig moment de deur uit doen.

Servants
PlaatjeNaamMinimaal Constuction levelKostenMogelijkheden
MistRick20500Rick komt uit het arme deel West Ardougne, maar hij kan wel goed koken. Hij heeft in het verleden voor een rattenvanger gewerkt en weet dus vele manieren om een rat te koken. Als je hem inhuurt zal hij shrimps aan jou en je bezoekers serveren. Hij kan bezoekers verwelkomen en spullen van en naar de bank brengen.
MistMaid251000De Maid kan stews en thee maken. Ze brengt en haalt je spullen sneller van de bank dan Rick. Ook de Maid verwelkomt bezoekers.
MistCook303000De cook heeft als kok gewerkt bij de Duke of Lumbridge. Ze kan bijvoorbeeld pineapple pizzas maken en serveert die dan ook aan je gasten. Ook de cook brengt en haalt spullen van de bank, maar deze keer sneller dan de Maid. De Cook wil ook hout naar de sawmill brengen om planken te laten maken. Zoals elke servant begroet zij ook je bezoekers als ze binnenkomen.
MistButler405000De Butler heeft al vele families gediend en is begonnen als afwasser. Nu heeft hij echter veel ervaring en kan je goed helpen. De Butler kan Chocolate cakes maken voor jou en je bezoekers. Hij haalt en brengt je spullen sneller van de bank dan de Cook en brengt ook sneller hout naar de sawmill om er planken van te laten maken. Ook de Butler is vriendelijk tegen je bezoekers en verwelkomt ze daarom bij binnenkomst.
MistDemon butler Alathazdrar5010000Dit is de duurste servant. Hij heeft het edele vak van Butler geleerd in de demonendimensie en weet daarom wat werken is. Hij heeft bijvoorbeeld Delrith nog gediend. De specialiteit van deze butler is zijn curry, die hij aan jou en elke gast kan opdienen. Deze butler is ook het snelste van allemaal: hij brengt en haalt spullen van de bank en kan heel snel hout naar de sawmill brengen.

Ga terug naar Construction

Over deze pagina

Met dank aan hent voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.