Lunagang

Vampire Slayer

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Praat met Morgan in het huisje in het noorden van Draynor Village.

Alleen voor members: Nee

Eisen: Je moet een vampier van level 34 kunnen doden.

Benodigde spullen: Garlic (tijdens de quest te krijgen), een hamer en een biertje of 2 gp.


Draynor Village wordt geteisterd door een vampier, die in de kelder van het landhuis ten noorden van het dorp woont. De dorpsbewoners zoeken daarom een avonturier die de vampier een kopje kleiner kan maken. Zeg dat jij dat wel zult doen.

Morgan vertelt je dat je eerst een praatje moet maken met Dr Harlow, een oud-vampierenjager. Dr Harlow woont in de Blue Moon Inn in Varrock. Loop voordat je naar Varrock gaat even naar boven en doorzoek de cupboard om een garlic te vinden. Deze heb je later nog nodig. Loop of teleporteer nu naar Varrock en zoek naar de Blue Moon Inn. Deze staat tussen het centrale plein en de zuidelijke poort.

Blue Moon Inn

Praat in de herberg met Dr Harlow. Deze vraagt je om bier. Kies de optie Morgan needs your help! om hem te vertellen over je opdracht. Hij zal je alles uitleggen na een biertje. Koop een biertje bij de barman als je dit nog niet hebt en praat weer met Dr Harlow om hem het biertje te geven.

Dr Harlow vertelt je dat je een staak en een hamer nodig hebt om een vampier te kunnen doden. De staak zal hij je geven, de hamer moet je zelf regelen. Deze kun je bijvoorbeeld bij de general store ten noorden van de herberg kopen. Ook zegt hij dat het verstandig is om wat garlic (knoflook) mee te nemen, hier kunnen vampieren niet goed tegen.

Neem de staak, een hamer, het stukje garlic, armour en wapens en eventueel wat voedsel mee naar het landhuis ten noorden van Draynor Village. Ga het landhuis binnen en loop naar het oosten ervan. Ga hier de grote trap af naar de kelder.

Draynor Manor

Open als je klaar bent voor het gevecht de kist in de kelder. Hierna komt de vampier tevoorschijn en zal het gevecht beginnen. Dood de vampier. De quest zal automatisch voltooid worden. Je kunt het landhuis weer verlaten door de deur in het zuidoostelijke kamertje.

Beloning: 4.825 Attack xp.

Quest points: 3

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Geen

Over deze pagina

Met dank aan Abbo kid en Powersmurf voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.