Lunagang

Tree Gnome Village

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met King Bolren bij de grote spirit tree in het midden van Tree Gnome Village's doolhof ten zuidwesten van Ardougne. Ga via de noordwestkant het doolhof in.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet een level 112 kunnen verslaan

Benodigde spullen: 6 logs


De koning vertelt je dat er orbs zijn gestolen. Als avonturier hoor jij hem natuurlijk je hulp aan te bieden. Nu kom je weer buiten de maze. Praat met Commander Montai op het battlefield in het noorden van het doolhof. Hij heeft 6 normale logs nodig, geef die aan hem en praat met hem. Nu moet je coördinaten vinden om de ballista af te kunnen vuren. Deze hebben verschillende gnomes verzameld. Ga bij de gnome trackers kijken wat ze hebben gevonden.

De eerste tracker is ten noorden van de Khazard gebouwen in het noorden van het slagveld. Hij geeft je de hoogte coördinaat. Die is 4.

Tracker 1

De tweede tracker is ook bij deze gebouwen. Hij zit opgesloten in de gevangenis in het oosten. Praat met de Gnome en hij geeft je het Y coördinaat (5).

Tracker 2

De derde tracker is een beetje raar, hij is ten zuidwesten van het slagveld aan de Khazard kant. Hij heeft een raar raadseltje voor je. Let goed op, dan weet je welk getal je nodig hebt.

Tracker 3

Ballista: Ga nu naar het westen van het Gnome Camp. Daar is de ballista. Voer de x in, die ligt tussen de 1 en de 4 (wat je net uitgezocht hebt). Nu lees je een verhaaltje dat het gelukt is. Ga naar het hoofdgebouw van de Khazard Troopers in het noorden. Klim over het muurtje dat kapot is en ga de ladder op. Probeer de kist open te maken. Je wordt nu aangevallen door iemand van level 48. Probeer de kist nog eens open te maken. Dit zal lukken, pak de orb er uit. Ga terug naar Elkoy bij de ingang van het doolhof, hij brengt je in de stad. Praat met de koning. Hij is verdrietig, de andere 2 orbs zijn ook gestolen en zijn vrouw en kinderen zijn vermoord door de Khazard Troopers.

Warlord: Ga naar het noorden van het Khazard kamp en ga langs de wolven. Loop langs de muur van West Ardougne naar het noordwesten. Daar vind je een Khazard Warlord van level 112. Praat met hem, hij valt je daarna aan. Dood hem en je krijgt de orbs. Ga met de orbs naar de koning, nu krijg je de beloning.

Beloning: 11.450 Attack xp. Een Gnome Amulet of protection en je kunt met de Spirit trees reizen. Ook kan je nu Elkoy volgen door het doolhof.

Quest points: 2

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Monkey Madness

Over deze pagina

Met dank aan 123Mike_18, II Stevow II, Fluplul1, Rave lsLeven en Team Sky voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© Lunagang 2004 - 2018

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.