Lunagang

Waarschuwing: deze pagina is een kopie van een backup uit 2007 en nog niet nagekeken. Het is mogelijk dat er plaatjes ontbreken.

Recruitment Drive

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met Sir Amik Varze in het kasteel in Falador.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet Black Knights' Fortress en Druidic Ritual hebben voltooid. Je moet een vrouw zijn. Je geslacht kun je voor 3.000 gp bij de Make-over mage ten noorden van de Crafting guild veranderen. Als je tijdens de quest je geslacht verandert, krijg je een bonnetje om je geslacht weer terug te veranderen. Je moet ook een man van level 20 zonder runes of armour kunnen verslaan.

Benodigde spullen: Geen


Praat met Sir Amik Varze. Hij zegt dat je met met zijn vriend moet praten. Ga naar het Falador park en praat met Sir Tiffy Cashien. Als je niks bij je hebt, zul je naar een geheim gebied gaan. Dit is een tempel waar je raadsels moet oplossen, zodat je kunt bewijzen dat je een echte Initiate Knight waardig bent. De volgorde is niet altijd hetzelfde. Hieronder staat wat je moet doen als je een persoon tegen komt.

Sir Tinley

Praat met Sir Tinley en hij geeft je het woord "patience". Het enige wat je bij dit raadsel hoeft te doen is wachten.

Sir Ren Itchood

Vraag hem om een aanwijzing. Hij geeft je een raadseltje. Neem van iedere regel de eerste letter en je krijgt een woord. Bijvoorbeeld rain of bite. Doe het woord op de deur en je kan erdoor.

Miss Hynn Terpett

Ze geeft je ook weer raadseltjes. Er zijn verschillende:

Sir Kuam Ferentse

Je moet hier met Sir Leye vechten. Je kan hem alleen doden als je een vrouw bent.

Sir Spishyus

Je moet nu de kip, de vos en de zak graan naar de overkant van de brug brengen. Alleen de kip eet het graan en de vos eet de kip. Je mag er niet meer dan 1 tegelijk meenemen. Pak eerst de kip en drop die aan de andere kant van de brug. Pak dan de vos, drop hem en pak de kip terug. Drop de kip bij het graan en pak het graan. Zet het graan bij de vos en haal de kip op. Je kan nu door de deur.

Lady Table

Je ziet in deze ruimte 11 beelden. Er ontbreekt er een. Je moet nu uitvissen welke. Er zijn 3 kleuren, brons, zilver en goud. Van elke kleur hoort er een beeld met een halbert, een zwaard, een mace en een grote bijl. Zoek eerst van welke kleur er maar 3 beelden zijn en kijk of er een beeld is met een zwaard, halbert, mace en bijl is. Als je bijvoorbeeld een beeld met een halbert mist, moet je die in de volgende kamer zoeken en daar moet je tegenaan duwen. Je hebt 10 seconden de tijd om te zoeken welk beeld er ontbreekt en daarna moet tegen het goede beeld duwen. Tip: neem een screenshot

Miss Cheevers

Je moet nu proberen door twee deuren te komen. Doorzoek alles wat je ziet een keer. Pak alle vials die in de kasten staan. Je moet eerst een hendel in de deur maken. Pak een metal spade en doe die op de andere tafel waar geen spade op ligt. Het handvat brand er nu af. Doe die spade zonder handvat in de deur. Doe dan de cupric sulfate op de deur. Use een vial met liquid en doe die ook op de deur. Je kan de deur nu openen.

Je moet nu een key maken voor de andere deur. Doe je gypsum op de tin die je gevonden hebt. Doe dan de vial met liquid erop en nu komt er een wit goedje in de tin. Doe de tin met het goedje op de key die je aan de muur ziet. Je krijgt nu een afdruk in je tin. Doe de cupric ore powder erop en dan het tin ore powder. Doe dit weer op de tafel naast de tafel waar de schep op ligt. Doe nu je knife op de tin en je krijgt een bronze key. Je kan nu gewoon door alle deuren.

Beloning: 1.000 Herblore, 1.000 Agility en 1.000 Prayer xp. Een Initiate helm. Je kunt nu ook bij Sir Tiffy Cashien de plaats waar je komt wanneer je doodgaat veranderen naar Falador. Je kunt ook initiate armour kopen. Om dit te dragen, heb je 20 Defence nodig. Het armour heeft een goede prayerbescherming, dus dat is handig bij het doden van metal dragons. Als je je geslacht tijdens de quest hebt veranderd krijg je ook nog 3.000 gp en een bonnetje voor de make over mage, om je geslacht weer te veranderen.

Quest points: 1

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Wanted!

Over deze pagina

Geschreven door Poekies, met dank aan Rowan14, Jurjen Zwakman, Sanderkeuh, l_zezty_l en zeusdance voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.