Lunagang

Priest in Peril

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Praat met King Roald in het paleis van Varrock

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je moet drie monsters van level 30 kunnen doden, waarvan één met Melee of Ranged.

Benodigde spullen: Bucket en 50 rune of pure essences, niet in notes.


Starten

Praat met King Roald. Hij vraagt je of je wilt kijken of Drezel, de priester bij de tempel bij de River Salve, in orde is. Zeg dat je wil helpen.

Drezel - Naar de tempel

Drezel is in de tempel bij de rivier Salve, een eind noordoostelijk van Varrock. Verlaat Varrock via de noord of oostpoort en loop richting het earth altar of de lumber yard, langs het hek dat het membersgebied van het gratis gebied afschijdt. Op een gegeven moment zul je in het noorden een poort in het hek vinden. Ga deze poort door en volg het pad naar het oosten. Klop eenmaal aangekomen bij de tempel op de deur en vertel de mannen die je hoort dat je Drezel zoekt. Je moet van hen eerst een hond doden. Dit kan alleen met melee of Ranged.

Doden van de hond

De hond is beneden in de grot. Daar kun je komen door de ladder van het mausoleum (dat schuurtje bij de tempel) af te gaan. Dood het beestje met melee of Ranged en klop weer op de deur. Nu moet je weer met de koning van Varrock praten. Roald wordt boos, die hond was een belangrijke guard en nu heb jij de vijand geholpen door die guard uit te schakelen! Je zult het weer goed moeten maken.

Goed maken met Roald

Reis terug naar de tempel, ga naar binnen en beklim de ladders. Zoek hier naar Drezel en praat met hem door middel van de optie van de deur. Drezel vertelt je een lang verhaal. Ga naar beneden en dood de twee level 30 monniken, totdat je een gouden sleutel krijgt. Ga nu weer naar de grot met de hond en loop verder naar de monumenten. Bestudeer ze met de optie.

Drezel vrijmaken

Nu vind je een monument met een iron key. Verwissel die met de gouden door de "use"-optie te gebruiken. Vul je emmer met water uit de put in de grot. Ga naar Drezel en praat weer met hem. Doe hierna de sleutel in de deur. De deur gaat open en je kunt naar binnen. Praat met Drezel, hij zal je water heilig maken. Doe de emmer met water op de kist met de vampier en praat weer met Drezel.

Haal zoveel pure essence als je kan dragen van de bank en ga weer terug naar de grot. Zoek Drezel, die is nu naar de grot gegaan. Geef hem de rune of pure essences en loop weer terug naar de bank voor de volgende lading essences. Hij neemt geen notes aan!

Beloning: 1.406 Prayer xp. Een Wolfbane Dagger, waarmee je de mannen in Canifis kunt doden zonder dat ze in een weerwolf veranderen. Je kunt nu ook naar Morytania

Quest points: 1

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Animal Magnetism, Creature of Fenkenstrain, Desert Treasure, Ghosts Ahoy, Haunted Mine, Making History, Nature Spirit, Shades of Mort'ton, Wanted!

Over deze pagina

Met dank aan Rooooks, hoimand en luuk voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.