Lunagang

Mountain Daughter

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Kamp in de bergen ten oosten van Rellekka. Je kunt een enchanted lyre van de Fremmenik Trials quest gebruiken om naar Rellekka te teleporteren, maar natuurlijk ook gewoon lopen kan ook. Ga gewoon bij de bank van Seer's Village naar het noorden, volg het pad, sla bij het huis van Murder Mystery naar het westen en volg het pad. Als je over de tweede brug gaat, kom je op het punt waar je anders heen geteleporteert zou worden met de Lyre. Ga hier naar het oosten, totdat je bij het kamp komt. Gebruik je touw op de rock achter de guard, aangezien hij je de toegang weigert.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je hebt 20 Agility nodig. Je moet een monster van level 70 doden.

Benodigde spullen: Rope, plank, gloves, spade, pickaxe (slechtere pickaxe weegt minder, dus spaart energie), woodcutting axe, wapens en armour. Een teleporteermiddel naar Rellekka of Camelot is handig.


Aan het begin heb je alleen nog de plank, pickaxe en rope nodig. Neem deze dus mee van je bank. Nu moet je met de chieftain in het kamp praten om de quest te starten, maar je moet eerst nog in het kamp komen. Een guard bij een hoop stenen houdt je tegen, zodat je niet over de de hoop naar het dorpje kan klimmen. Er is een pad ten noorden van de guard, loop daar in. Je komt nu bij een rots. Deze kun je niet wegduwen, daar is hij veel te zwaar voor. Gebruik je rope op deze rots en klim naar beneden. Loop nu naar Hamal the chieftain en praat over zijn vermiste dochter. Jij moet haar vinden. Je kunt nu wel de andere tenten en langs de guard met de steen.

Loop naar de modderpoel ten zuiden van de tent en graaf met je handen in de blubber. Je krijgt nu wat mud, die heb je later nodig. Pak nu de pole bij de geiten in het noorden vandaan en neem het pad naar het meer totdat je Ragnar tegen komt. Praat met hem, hij vertelt je dat hij met haar wilde trouwen en haar stem uit het meer hoorde komen. Bij hem is ook een boom, smeer daar je prut op zodat de boom niet meer zo glad is. Beklim de boom en spring met je pole naar het volgende eilandje. Maak een brug met je plank op de platte stenen en loop er over. Luister naar de shining pool. Je hoort nu dat de dochter tegen je spreekt en ze vraagt je om twee dingen.

Het eerste wat je moet doen is vrede maken met Rellekka. Praat met de chieftain en ga weer uit het kamp door over de steen met de guard te klimmen. Zoek naar Svidi. Hij moest vredesonderhandelingen houden met Rellekka, maar daar durft hij niet heen. Svidi bevindt zich tussen het mountain camp en Relekka, ten noorden van het pad tussen die twee. Praat met hem en ga naar Brundt the chieftain in Rellekka. Hij wil zijn steen terug, die de mensen uit het kamp mee hadden genomen toen ze Rellekka verlieten. Ga terug naar het kamp, ga de zuidelijke tent in en hak de steen doormidden met je pickaxe. Breng dit stuk naar Brundt the chieftain en hij geeft je een briefje waarop staat dat Svidi veilig is. Breng dit naar Svidi.

Nu moet je het kamp voorzien van voedsel. Ga naar Jokul bij de geiten. Hij vertelt je over de white pearl, die groeit zelfs tussen de sneeuw. Hij weet niet waar ze groeien, maar wij wel. Ga naar de White Wolf Mountain en pluk wat fruit van een van de planten bij de gnome glider. Houd je gloves aan, die beschermen je tegen de prikkels. Eet het fruit op en bewaar de pit.

Neem je wapens, armour en voedsel mee om een monster van 70 te kunnen doden. Breng vervolgens de pit naar de chieftain in het kamp. Ga nu weer naar de shining pool en praat met haar. Laat je in het water vallen bij de stenen waar je eerst een plank overheen had gelegd. Het doet geen pijn en je komt al een stuk dichter bij je doel. Loop door naar het oosten en hak wat bomen om zodat je bij de grot komt. Ga daarin en praat met Kendal de beer. Zeg dat hij een man in een pakje in plaats van een god is, nu wordt hij boos. Zeg ook dat je het lichaam van het meisje wil en dood hem. Pak zijn hoed als je die wil.

Pak nu het lichaam van het meisje en breng deze naar de chieftain. Hij zegt dat je haar moet begraven. Verzamel vijf stenen en vraag haar ketting aan Ragnar. Ga terug naar het midden van het meer en begraaf het meisje. Doe de stenen op haar graf en je bent klaar met je quest.

Beloning: 1.000 Attack en 2.000 Prayer xp. Een berenkop, die je kunt gebruiken als hoed.

Quest points: 2

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Geen

Over deze pagina

Met dank aan II Stevow II en snorder voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.