Lunagang

Monk's Friend

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: In het klooster ten zuiden van Ardougne. Praat met Brother Omad.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Geen

Benodigde spullen: Jug of water en een normale log


Starten

Omad vertelt je dat hij niet kan slapen: Androes zoontje is aan het huilen omdat zijn dekentje gestolen is door dieven. Nu moet jij het dekentje terug zien te krijgen.

Plaatje

De deken halen

Wandel naar de Clock Tower. Dat is het gebouw ten noordwesten van het kerkje waar je bent. Ga naar de zuidwestelijke kant van de Clock Tower, daar zie je een ring van stenen op de grond liggen. Ga in de ring staan, dan zal er een opening in de grond verschijnen verschijnen.

Plaatje

Ga de trap af en ga meteen door de eerste deur die je tegenkomt. Pak hier het dekentje (blanket) van de tafel. Breng het dekentje naar Omad. Hij is nu tevreden: zijn zoontje kan eindelijk slapen.

Cedric

Praat nog een keer met Omad. Hij zegt dat hij nu eindelijk het feest ter ere van de eerste verjaardag van Androes zoontje kan organiseren. Nu is het alleen nog wachten totdat Brother Cedric terug is met de wijn. Cedric is al drie dagen onderweg, hij zal dus wel dronken zijn geraakt in het bos. Je moet hem zoeken. De dronkenlap in kwestie staat ten zuidoosten van een put tegen de dierentuin aan.

Plaatje

Hij is inderdaad dronken. Geef hem een jug met water, zodat hij zich wat beter voelt. Cedric heeft een probleem: zijn kar is kapot. Geef hem logs om zijn kar te repareren.

Feest

Ga terug naar Brother Omad voor je beloning. Hij zal een feestje houden.

Plaatje

Beloning: 2.000 Woodcutting xp. 8 law runes.

Quest points: 1

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Geen

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.