Lunagang

Lost city

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Lengte: Kort

Startpunt: Loop van uit Draynor Village naar het zuidoosten, dan kom je een put tegen bij de ingang van de Lumbridge Swamps. Praat met de Warrior.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je hebt 31 Crafting en 36 Woodcutting nodig. Je moet een tree spirit van level 101 verslaan zonder wapens of armour. Je kunt onafgemaakte wapens zoals headless arrows + arrow heads en leather mee nemen om er armour van te maken. Je kunt wel runes mee nemen, het monster heeft een zwakte voor vuurspreuken.

Benodigde spullen: Knife, axe. Voedsel, een Prayer Potion en een teleporteermiddel naar een willekeurige plaats kan handig zijn.


Lost CityVraag naar Zanaris en de Warrior vertelt je een verhaal. Vraag wie Zanaris is en houdt je dom, dan zullen ze je vertellen dat ze op zoek zijn naar een leprechaun. Deze leprechaun zit in een boom en die boom moet jij nu vinden. De boom staat ten noordwesten van het kamp en heeft geen "Chop down tree" optie, maar een "Chop tree" optie. Probeer de boom om te hakken met een axe.

De leprechaun, een groen mannetje, komt te voorschijn. Praat met hem. Hij vindt je een grote olifant, maar let daar maar niet op. Je moet naar het eiland Entrana, om hout te hakken voor een speciale staf. Met die staf kun je de stad Zanaris betreden.

Stop je wapens op de bank in Draynor Village. Je kunt eventueel wel runes en dingen om armour te maken meenemen, zoals unstrung bows, headless arrows, arrow tips en leather. Zorg ook voor een teleporteermiddel. Je mag alleen potions, bepaalde capes, amulets, boots en gloves dragen.

Monk of EntranaGa naar de Monks of Entrana in Port Sarim en vraag of je naar Entrana mag. Ze controleren je op wapens, als je geen wapens hebt kun je mee naar Entrana.

Eenmaal op het eiland loop je naar het oosten en dan over de brug naar het noorden. Ga bij het law altar weer naar het westen en vind de cave monk. Probeer de grot binnen te gaan, de monk zal je waarschuwen. Negeer zijn waarschuwingen en ga de grot binnen.

Als je de grot binnen komt, zal je prayer omlaag gaan. Je kunt nu een prayer potion drinken als je dat wil. Dood wat van de zombies totdat je een bronze axe hebt en loop langs de greater demons. Probeer de boom om te hakken, de tree spirit verschijnt. Dood deze. Nu kun je wel hout van de boom af hakken. Hak minimaal één stukje van de boom. Als je meer staven wil, kun je er meer hakken. Het hout is nog geen staf, dat moet je er later nog van maken. Teleporteer weg of gebruik de deur door bij de Greater Demons. Let op: Die deur teleporteert je naar een hoog level in de wildernis!

Ga naar de bank en haal je knife eraf. Maak met behulp van de knife het hout tot staf en draag je staf. Loop nu naar het kleine huisje in de Lumbridge Swamps, zodat je naar Zanaris wordt geteleporteerd. Nu is je quest voltooid.

Beloning: Je kunt in Zanaris en je kunt een Dragon Dagger en Dragon Longsword dragen. Ze zijn te koop in een speciaal gebied van de stad. Om daar te komen moet je een cut diamond aan de wachter bij de deur geven

Quest points: 3

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Fairy Tale Part I - Growing Pains, Heroes Quest, Lunar Diplomacy, Recipe for Disaster - Sir Amik Varze

Over deze pagina

Met dank aan Maxo en Svoreaux voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.