Lunagang

Fishing Contest

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Ten oosten of westen van White Wolf Mountain. Praat met Vestri of Austri bij het huisje.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je hebt 10 Fishing nodig.

Benodigde spullen: 5gp, een fishing rod en een spade. Garlic is tijdens de quest te halen.


Vraag de dwerg waar die trap naar toe gaat. Hij vertelt dat je er niet in mag. Vraag waarom niet. Hij zegt dat het het huis van de Asgarniaanse dwergen is en hij vraagt of jij het leuk zou vinden als mensen je huis als afsnijweg zouden gebruiken. Zeg dat het je niet uit zou maken als jullie vrienden zouden zijn. Vertel vervolgens dat je vrienden wil worden. De dwerg wil je eerst vertrouwen. Vraag hoe. De dwerg wil de eerste prijs hebben van de viswedstrijd in Hemenster, maar dwergen kunnen niet zo goed vissen. Hij wil dat jij de wedstrijd gaat winnen en geeft je een toegangskaartje. Als laatste boodschap geeft hij je mee dat je het toegangsgeld niet moet vergeten.

Plaatje

Voordat we de wedstrijd gaan winnen, moet je eerst nog wat spullen verzamelen. Loop naar Seers' Village en pak je schep, fishing rod en 5 gp van de bank. Ga nu naar het huisje ten zuidwesten van de bank. Pak een stukje garlic van tafel.

Plaatje

Nu moeten we naar McGrubor's woods, het bos ten westen van Seers' Village. Je kunt in het noorden van het bos naar binnen, daar zitten een paar rails van de hekken los waar je doorheen kan. Er zijn guard dogs van level 44. Graaf hier in het westelijke deel in de red vine naar wormen. Pak er ongeveer drie.

Plaatje

Ga naar Hemenster. Dat ligt ten westen van de Ranged Guild, ten noorden van Ardougne en ten zuidwesten van Seers' Village. Tegen het meer aan is een afgeschermd weiland. Het wordt bewaakt door Morris. Hier wordt de wedstrijd gehouden. Laat hem je toegangskaartje zien en ga naar binnen.

Praat hier met Bonzo. Hij wil 5 gp. Geef die. Hij vertelt je dat je bij de willow mag gaan vissen. Grandpa Jack, de man die in het huisje ten noordoosten van de wedstrijd woont, kan je vertellen dat de beste vis bij de pijp zit. Je krijgt de tip om de vampier weg te jagen, zodat hij niet je vis steelt. Hiervoor moet je knoflook in de pijp bij de vampier doen. Doe dat. De vampier vlucht nu naar jouw oude plekje bij de willow.

Plaatje

Vis bij de pijp en je zult een karper krijgen. Praat tegen Bonzo. Je hebt gewonnen en krijgt de beker. Geef deze aan de dwerg voor je beloning.

Beloning: 2.437 Fishing xp. Je kunt voortaan ook door de tunnel, een veilige route tussen Taverley en Catherby. Je hoeft niet meer om te lopen over de White Wolf Mountain.

Quest points: 1

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Between a Rock..., Forgettable Tale..., Recipe for Disaster - Mountain Dwarf

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.