Lunagang

Waarschuwing: deze pagina is een kopie van een backup uit 2007 en nog niet nagekeken. Het is mogelijk dat er plaatjes ontbreken.

Elemental Workshop I

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: In het huis in Seers' Village ten zuidwesten van de bank. Doorzoek de boekenkast en pak het boek.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je hebt 20 Crafting, 20 Mining en 20 Smithing nodig. Als je je eigen coal wil hakken, heb je 30 Mining nodig. Je kunt als je 20 Mining bent de coal ook kopen. Je moet ook een monster van level 35 kunnen verslaan.

Benodigde spullen: Knife (te vinden in het huisje ten zuidwesten van de queststart), pickaxe, hammer, needle, thread, leather (breng een cow hide naar een tanner) en 4 coal ores


Lees het boek dat je gevonden hebt en maak het open met je knife. Je krijgt nu een Battered Key. Je moet dit boek de hele quest bij je houden. Loop nu naar het gebouw met de anvil in het noorden en steek de Battered Key in de odd looking wall. Ga dan de trap af en zoek wat rond in de dozen, totdat je een stone bowl vindt. De plek waar de bowl is, is bij iedereen verschillend.

Kratten

Wandel met je stone bowl naar de kamer met de fire elementals, die is in het zuiden. Vul je stone bowl met lava uit het het stroompje dat je ziet en gooi vervolgens het lava in de furnace in het oosten van de fire elemental kamer.

Loop nu naar Air elemental room in het oosten. Repareer hier de bellows met je leer en draad. Loop dan naar de water elemental room die in het noorden is. Draai eerst aan de valve aan de oostelijke kant van de machine die je hier ziet, daarna de valve aan de westelijke kant. Haal dan de hendel over die voor de machine staat.

Wandel terug naar de oostelijke kamer van de Air Elementals. Haal hier ook een hendel over. De hendel is bij de bellows.

Nu moet je naar de Earth elemental room in het westen. Probeer wat van de steen te hakken, er zal een earth elemental verschijnen. Dood deze en pak de ore die hij achter laat.

Doe de ore met de coal in de furnace van de fire elemental kamer in het zuiden. Maak er daarna een schild van op de anvils in het midden van de Elemental Workshop om je quest te voltooien.

Earth

Beloning: 5.000 Crafting en 5.000 Smithing xp. Een Elemental Shield, dat 6 magic defence geeft.

Quest points: 1

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Elemental Workshop II

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.