Lunagang

Dwarf Cannon

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Kort

Startpunt: Ten noorden van de Fishing Guild, bij de coal trucks. Praat met de Captain Lawgof

Quest start

Alleen voor members: Ja

Eisen: Als je snel wil zijn, heb je 20 Agility nodig om over een boomstam vanuit Seers' Village naar het startpunt te gaan. Je kunt ook vanaf de Fishing guild naar het noordwesten lopen. Hiervoor heb je geen 20 Agility nodig.

Benodigde spullen: Teleporteermiddelen naar Camelot en Edgeville of Falador zijn handig. Als je weinig hitpoints hebt kan wat voedsel ook van pas komen.


CaptainPraat met Captain Lawgof. Hij geeft je 6 stukken rail, dat zijn onderdelen van een hekken. Je moet de rail naast het huisje inspecteren. Onderzoek het hek en repareer alle kapotte stukken met de hamer uit het huisje. Ga net zo lang door tot dat je geen rail stukken meer hebt. Praat dan weer met Captain Lawgof. Je kunt hierbij een beetje schade oplopen, dus eet wat als je weinig hitpoints meer hebt.

Je moet naar een wachttoren van de goblins. Als je door de poort naar het zuiden gaat kom je er vanzelf. De wachttoren ligt iets ten oosten van Glarial's Tomb uit de Waterfall quest. Ga naar de bovenste verdieping van de wachttoren. Pak de dwarf remains van de grond, ga terug naar Captain Lawgof en praat weer met hem.

Nu moet je een jongetje zoeken dat is ontvoerd door de goblins. Ga naar de Fishing Guild, die ten ten noorden van Ardougne ligt. Aan de zuidoostkant, tegen Hemenster, vind je een grot bij het uitroepteken op de kaart. Ga daarin en loop helemaal naar het noordwesten van de grot. Doorzoek van de oostelijke kratten de meest noordelijke. Je vindt het jongetje. Als je met hem hebt gesproken, gaat hij weg naar huis. Ga terug naar Captain Lawgof en praat weer met hem.

Je moet nu het Dwarven cannon repareren. Je moet hem eerst inspecteren. Daarna kan je hem pas herstellen. Gebruik de tang op de veiligheidsknop, de rechtse sleutel op de veer en de linkse sleutel op het tandwiel. Als het kanon weer heel is praat je weer met de Dwarvencommander.

Nu moet je naar de Dwarven mine vlak bij Barbarian Village. Ga naar de ingang van de mijn bij de Ice Mountain en praat in het linker huisje met Nulodion. Hij geeft je een Ammo Mould en een note. Ga hiermee terug naar Captain Lawgof en praat met hem voor je beloning.

Nulodion

Beloning: 750 Crafting xp. Je kunt nu dwarf cannons gebruiken en er een kopen bij Nulodion, de dwerg bij de Dwarfen mine.

Quest points: 1

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Between a Rock...

Over deze pagina

Geschreven door Poekies, met dank aan staaaaaaaan, Insider, Scheiment en Svoreaux voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.