Lunagang

Mage Arena

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Lengte: Gemiddeld

Startpunt: Mage Arena ten westen van de member wildernispoort die je in Ardounge kunt gebruiken. Het is level 55 wildernis.

Alleen voor members: Ja

Eisen: Je hebt 60 Magic nodig. Prayer 37 is erg handig

Benodigde spullen: Magic armour (Let op, het is in de wilderness dus je kan het verliezen!), runes voor je beste spreuk (of Iban's blast). Ook kun je prayer potions en food meenemen.


Voor de duidelijkheid: Als je dood gaat in de mage arena, hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen, maar kan je gewoon verder gaan bij het monster waar je gebleven was. Je raakt echter wel je spullen kwijt.

Laat de spullen nog even op de bank, eerst in de wildernis zien te komen, dan de bank. Om naar de mage arena te komen kan je teleporteren naar diep in de wilderness achter de membermuur. Je gaat naar Ardounge en loopt dan naar het westen, als je de brug over bent gelopen ga je naar het noordwesten. Daar zie je een icoon van een vervoersmogelijkheid op je kaartje. Loop naar het huisje en trek aan de hendel, je wordt naar level 50+ geteleporteerd. Je kan ook de lever gebruiken ten zuiden van Edgeville bank.

Loop het pad tussen de lava af door totdat je bij een web komt, hak het web door met je knife. Het kan zijn dat je dat een paar keer moet proberen voordat je er doorheen komt. Loop je naar het westen totdat je de mage arena tegen komt. Hiernaast is een klein gebouwtje met twee spinnenwebben achter elkaar (niet naast elkaar, dat is de mage arena zelf!). Hak de spinnenwebben door met je knife.

Trek aan de hendel en je wordt geteleporteerd naar een plaats onder de mage guild. Daar heb je een bank en een runeshop. Lundail kan je runes verkopen en Gundai is de bankier.

Pak nu de spullen van de bank die je nodig hebt en praat met Kolodion. Na een lang verhaal met Kolodion teleporteert hij je naar de mage arena. Als hij niet met je wilt praten komt dat omdat je nog geen level 60 magic hebt.

Gebruik je protect voor magic, dat is wel zo gemakkelijk. Je hebt dan ook geen eten nodig. De volgende mutaties van Kolodion moet je verslaan:

Nadat je Kolodion hebt verslagen, word je terug geteleporteerd naar de grot.

Beloning: Drie capes van een bepaalde god, een staf van een bepaalde god en drie nieuwe spreuken. Deze spreuken moet je eerst 100 keer in de arena oefenen om hem in de rest van Gielinor te kunnen gebruiken.

Quest points: 0

Quests waarvoor je deze quest nodig hebt: Geen


Extra informatie

Kolodion zal zeggen dat je in de 'sparkling pool' moet gaan en een God moet kiezen. Als je in het vijvertje stapt, kom je in een andere grot. Loop verder de grot in en je ziet drie standbeelden van de goden Saradomin, Guthix en Zamorak. Bid naar 1 van de goden en je krijgt drie godcapes. Als je daarna met de merchant in de grot praat, krijg je ook een staf van die god.

Over deze pagina

Geschreven door het Eendje, Fusioxan.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2018

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.