Lunagang

Tears of Guthix

Bij deze minigame kun je xp verdienen in je laagste skill, dat is dus handig voor skills die moeilijk te trainen zijn. Hoeveel xp je krijgt is gebaseerd op je quest points en op hoe hoog je laagste level is. Meestal duurt het bij nieuwe skills een paar weken voordat je daarin ook met deze minigame omhoog kunt. Dit is een zeer gemakkelijke minigame en heeft eigenlijk geen uitleg nodig.

Anders dan bij andere minigames kun je Tears of Guthix één keer per week doen. In die week moet je ook nog eens minimaal 100.000 xp of 1 quest point hebben gehaald.

De Tears of Guthix liggen in de grotten van de Lumbridge Swamps. Je moet eerst de quest [[Tears of Guthix]] hebben gedaan voordat je deze minigame kunt doen. Ga met je lamp en eventueel een Spiny helmet (te koop bij Slayer Masters) de grotten in en loop de volgende route:

Route

Praat met Juna en vertel haar een verhaal. Ze zal je een bowl geven, waarmee jij water op moet vangen. Je krijgt tussen de 1 tot 2 minuten de tijd, afhankelijk van je quest points. Als je 100 quest points hebt, heb je 100 seconde tijd.

Je moet zoveel mogelijk blauw water te verzamelen uit de blauwe stroompjes. Deze stroompjes kunnen van plaats veranderen. Let dus goed op je stroom. Blauw water geeft je 1 punt en bij groen water gaat er één van je saldo af. Als je het goed doet is het mogelijk om 130 blauwe punten te halen, maar daarvoor moet je geluk hebben.

Als je tijd op is, zul je weer uit het gebied met de tears gaan. Je drinkt het water op en krijgt xp in je laagste skill. Het aantal xp dat je krijgt is gebaseerd op je laagste level. Is die skill 30 of hoger, dan krijg je 60 xp per opgevangen traan.

Water verzamelen

Over deze pagina

Geschreven door Warbird345.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© Lunagang 2004 - 2020

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.