Lunagang

Duel Arena

De Duel Arena ligt in het oosten van Al Kharid. In deze arena kun je met iemand duelleren. Je gaat dan niet dood als je verliest, maar je kunt wel spullen inzetten die de winnende krijgt.

Om te beginnen klik je met je rechter muisknop op iemand. Klik dan challenge aan. Je krijgt nu een schermpje met opties voor je:

Duelleren

Hier kun je alle opties kiezen. Bovenaan staat een vakje met stake. Daar kun je je inzet bepalen door er dingen in de stoppen die de winnende krijgt. Dat heet "stake". Daarnaast zie je wat je aanhebt. Je kunt op zo’n vakje klikken, dan komt er een rood rondje omheen met een streep. Dat betekent dat je op dat stuk van je lichaam niets kunt dragen. Dan heb je aan alle twee de kanten heel veel aanklikrondjes.

Als je klaar bent klik je op accept en komt er nog een nakijkscherm. Klik dan ook op accept. Nu kun je vechten. Je kunt ondertussen ook nog andere kleren of harnassen aantrekken.

gevecht

Als je hebt gewonnen krijg je een scherm te zien waarop je kunt zien wat je hebt gewonnen, wie je hebt verslagen en wat zijn of haar combat level was. Je kan het opslaan met de print screen toets en dan plakken in Paint om de herinnering vast te leggen.

Je kunt niet teleporteren uit de Duel Arena. Onthoud dit goed! Doe geen ring of life aan, die wil je teleporteren uit de Arena. Dat kan niet, dus kun je in die tijd niet vechten.

Over deze pagina

Geschreven door Jasper121212, met dank aan BroederSaem voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.