Lunagang

Monastery

De Monastery ligt tussen Edgeville en Ice Mountain. De Monastery is eigenlijk een Prayer Guild: je hebt 31 prayer nodig om de eerste verdieping te kunnen betreden en het is een klooster, wat natuurlijk alles met Prayer te maken heeft. Je moet als je vanaf Edgeville naar de Monastery wil richting de Wilderness, maar je komt er niet door heen. Vroeger moest je dat wel, maar sinds de ditch er is, hoeft dat niet meer.

Plattegrond

Als je van het noorden (meestal vanuit Edgeville) binnenkomt, zul je eerst schapen tegen komen. Daarna zul je als je member bent Brother Althric aantreffen. Hij speelt een rol in Garden of Tranquillity. Hij is de tuinmanmonnik en is daarom erg trots op zijn rozen. Je mag er ook beslist niet aankomen als je Garden of Tranquillity nog niet hebt gedaan, dan springt hij uit zijn vel! Het veldje met cabbages dat je ziet kan handig zijn in de quest Black Knight's Fortress.

In het zuiden staat Abbot Langley. Hij zal je tegenhouden als je geen 31 prayer hebt en toch probeert naar boven te gaan.

Er zijn twee trappen naar boven: een in het westen en een in het oosten. In het oosten van de eerste verdieping staat Brother Jered. Hij zal je Unblessed symbols die je met Crafting hebt gemaakt blessen, zodat ze Holy Symbols worden.

In het noorden van de eerste verdieping is een altaar. Je krijgt 2 extra prayer points bovenop je level als je hier je Prayer oplaadt. Als je dus 31 prayer hebt, laad je voor 33 op bij dit altar! Dat is niet tijdelijk, dat blijft zo staan totdat je de prayer points gebruikt.

In het westen liggen een monk robe top en een monk robe bottom. Deze zorgen er voor dat je prayer points wat minder snel omlaag gaan als je je prayer gebruikt. Er loopt ook een schorpioen rond, die speelt een rol in de quest Scorpion Catcher.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.