Lunagang

Legends' Guild

Als je in de Legends' Guild wil komen moet je eerst de Legends' Quest doen. De guild is onderdeel van de beloning aan het einde. Voor de quest moet je Family Crest, de Heroes Quest, Shilo Village, Underground Pass en Waterfall Quest hebben voltooid. Je hebt ook 107 Quest Points, 52 Mining, 50 Agility, 50 Crafting, 50 Smithing, 50 Strength, 50 Thieving, 43 Prayer, 56 Magic, 50 Woodcutting en 44 Herblore nodig.

De Legends' Guild zal niet moeilijk te vinden zijn: volg vanuit de oostelijke poort van Ardougne het pad. Het pad zal eindigen bij de guild. Hier staan twee guards, die laten je in het eerste deel van de guild binnen als je de quest nog niet hebt gedaan, maar wel aan de eisen voldoet. Je kunt dan met Radimus Erkle in het huisje voor de echte guild praten: hij zal je instructies voor de quest geven. In dit huisje ligt ook een rol papyrus, die heb je nodig tijdens de Legends' Quest.

Als je verder loopt zul je weer twee deuren zien. Hier kun je alleen in als je de quest hebt voltooid en dit is ook de echte guild, waar wat te doen valt.

Plattegrond

Binnen in de guild staat Radimus Erkle weer. Nee: het is niet zijn broer, die staat boven. Hoe hij het dan wel doet is ons een raadsel, maar het is zo. Hij is hier druk bezig mee, dus stoor hem maar niet en ga de rest van het gebouw onderzoeken.

Je ziet ook de totempaal die dankzij jouw quest in de Legends' Guild staat. Hier kun je je betoverde Dragonstone necklace en Dragonstone bracelet (Necklace of skills en Combat Bracelet) weer opladen als ze leeg zijn.

De ladder die naar beneden gaat gaat naar de grot onder de guild. Hier zijn Giant Bats, Pit Scorpions en Shadow Warriors te vinden. Giant Bats en Pit Scorpions zijn niet zo interrestant, maar de Shadow Warriors wel. Deze geven goede xp en kunnen de Left Half Shield van de Dragon Square Shield achterlaten als je ze doodt.

Op de eerste verdieping is Fionella te zien. Zij runt een soort General Shop.

PlaatjeVoorraadNaamPrijs
Cooked Swordfish20Swordfish310 gp
Apple Pie5Apple pie46 gp
Attack Potion3Attack potion18 gp
Steel Arrows500Steel arrows18 gp

De tweede verdieping is vreemd, hij bestaat namelijk uit twee delen. In het oostelijke deel staat Radimus Erkles broer Siegfried. Hij verkoopt de befaamde Cape of Legends en de right half van de Dragon Square Shield. Koop deze alleen als je al een left half van een monster hebt gekregen, je hebt er anders niets aan!

PlaatjeVoorraadNaamPrijsBeschrijving
Mithril Seeds6Mithril Seeds300 gpHiermee kun je overal bloemen planten. Je kunt ze ook weer oppakken, dan kun je de bloemen dragen.
Dusty Key5Dusty Key1 gpWordt gebruikt om bij de Blue en Black Dragons, Black Demons en de Hellhounds te komen in Taverly Dungeon
Silverlight4Silverlight75 gpEen zwaard om tegen demonen te vechten
Maze Key3Maze Key1 gpHiermee kun je in Melzar's Maze bij Rimmington
Right Half Shield1Shield Right Half750.000 gpDit is de andere helft van de Dragon Square. Als je een Left Half van een monster krijgt kun je deze kopen en het schild inelkaar zetten met een hammer op een anvil (lvl 60 Smithing nodig)
Cape of Legends3Cape of Legends675 gpDe befaamde cape voor iedereen die de quest heeft voltooid.

In het westelijke deel van de tweede verdieping is een bank. Dat is handig om je voorraden aan te vullen na het bevechten van de Shadow Warriors, maar ook om je ores op te zetten die je ten zuiden van de guild hebt gehakt.

Als je snel bij de Legends Guild wil komen kan dat via de Fairy rings van Fairy Tale Part II - Cure a Queen.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.