Lunagang

Heroes Guild

De Heroes Guild kun je betreden na het voltooien van de Heroes Quest. De Heroes Guild ligt bij de passage die onder de White Wolf Mountain loopt in de buurt. Dat is dus ten noordwesten van Falador, ten noorden van Taverly en ten zuiden van Burthorpe. Je kunt met Achiettes bij de guild praten als je de quest wil starten. Mensen die de quest voltooid hebben kunnen naar binnen.

Je ziet hier twee standbeelden van twee helden staan: Arrav en Camorra. Als je examine doet zul je een bericht zien dat de Fountain of Heroes naar beneden is verplaatst. In RuneScape Classic stond hier de fontein waar je je glory's kunt opladen, maar Jagex vond het leuk ons extra te laten lopen en heeft de fontein naar beneden verplaatst.

In het westen van de eerste verdieping zie je nog een tuin met een dode boom en vier levende. Niet zoveel bijzonders dus.

De grot onder de Heroes Guild is wel leuk. Hier is een Blue Dragon met een hek ervoor, waar je magic en ranged kunt trainen. De Fountain of Heroes waar je je Amulets of Glory kunt opladen is verder de grot in. Als je hier een Amulet of Glory zonder teleports in doopt, kun je weer 4 keer teleporteren. Het verhoogt dan ook de kans dat je edelstenen tijdens het trainen van de Mining Skill krijgt. Verder zijn er 2 Adamant Rocks, 2 Mithril Rocks, 10 coal rocks en 2 rune rocks te vinden.

Op de eerste verdieping staat een oude held die niet meer vecht: Hellemos. Hij verkoopt nu een Dragon Mace en een Dragon Battleaxe aan iedereen die de guild kan betreden.

PlaatjeVoorraadNaamPrijs
Dragon Battle Axe1Dragon Battleaxe200.000 gp
Dragon Mace1Dragon Mace50.000 gp

Je ziet ook een Prayer altar op de eerste verdieping.

De tweede verdieping is niet zo bijzonder: alleen een paar kisten waar je de gebruikelijke troep uit kunt halen.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.