Lunagang

Fishing Guild

Geschreven door Sjors280

In de Fishing Guild zijn veel dingen te doen op gebied van Fishing. De Fishing Guild ligt ten noorden van Ardougne, naast Hemenster. Je kunt er ook van uit Seers' Village komen door naar het zuidwesten te lopen. Je kunt niet zomaar in de Fishing Guild : je hebt officieel 68 Fishing nodig om binnen te komen, maar mensen met 65 Fishing kunnen met een Fishing potion van Herblore ook naar binnen. Als je een admiral pie hebt kun je ook naar binnen met Fishing 63.

De kaart van de Fishing Guild:

Plattegrond

Bij de ingang liggen een harpoon, Lobster pot en een big net die je kunt gebruiken voor het vissen. Pak iets waarmee je de vis kan vangen die je wilt. Het is nog precies hetzelfde als buiten de Fishing guild: met een harpoon kun je tuna, swordies en sharks vangen, met een lobster pot lobsters en Cod, Mackerel en Bass met een Big Net.

Rechts van de ingang is een range om straks je vis op te koken. Je ziet er ook een ladder omhoog. Hier is het leukste deel van de guild. Als je de trap op gaat zie je een kamertje met bijna niets. Het beste wat je daar kunt doen s gloves, boots en dat soort troep uit de kisten halen. Deze ruimte heeft in RuneScape 2, de huidige versie van RuneScape geen nut meer. In RuneScape Classic kon je de ladder gebruiken om uit de Fishing Guild te komen als je een Fishing Potion had gebruikt om binnnen te komen: dan kon je niet meer door de normale deur naar buiten.

Als je op de begane grond verder gaat kom je de stijgers tegen. Op de stijgers kun je vissen. Er zijn twee soorten plaatsen te vinden. Zoals al bekend is Cage en Harpoon voor Lobsters, Swordfish en Tuna's. Net en Harpoon geven Sharks, cod, mackerel en Bass.

Je ziet langs de stijgers ook eenden. Dit is een perfecte plaats om te trainen voor mensen met combat 3 of om melig te doen, zo is bijvoorbeeld de populaire volkssport eendenmeppen (met een ancient staff eenden doodslaan) ontstaan.

Als je van de stijgers afloopt en het andere huisje inloopt is er een Fishing Shop. Meer informatie in de tabel hieronder:

PlaatjeVoorraadProductPrijsPrijs verkopen
Bait2.000Fishing bait3 gp2 gp
Feathers1.500Feathers12 gp2 gp
Cod0Raw Cod25 gp17 gp
Mackerel0Raw Mackerel17 gp11 gp
Bass0Raw Bass120 gp84 gp
Tuna0Raw Tuna99 gp70 gp
Lobster0Raw Lobster150 gp105 gp
Swordfish0Raw Swordfish200 gp140 gp
Cod0Cooked Cod25 gp17 gp
Cooked Mackerel0Cooked Mackerel17 gp11 gp
Cooked Bass0Cooked Bass120 gp84 gp
Cooked Tuna0Cooked Tuna99 gp70 gp
Lobster0Cooked Lobster150 gp105 gp
Cooked Swordfish0Cooked Swordfish200 gp140 gp

Loop de gang af en je komt in de bank, heel handig om je lobster pots in op te bergen als je ze spaart. De meeste gebruiken dit als opslagplaats voor hun vis. Het wordt ook gebruikt als een bank om voorraden aan te vullen tijdens het combat trainen, zoals op de fire gaints in de Waterfall.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.