Lunagang

Crafting Guild

De Crafting guild is de guild voor de crafters van level 40 of hoger. Je moet ook Brown apron of een Crafting skill cape aan hebben om binnen te komen, je zult anders worden tegengehouden door een Master Crafter van de Guild. Brown Aprons zijn te koop in het klerenwinkeltje aan het marktplein van Varrock.

Deze guild ligt ten zuidenwesten van Falador. Je kunt er als je member bent sneller komen door de tunnel onder de muur ten zuiden van de westbank te nemen, anders moet je omlopen via de oostbank. De bank die aanwezig is in de guild kun je gebruiken als je de Falador Hard Diary hebt voltooid.

Eenmaal aangekomen zie je een gebouw, een weiland met koeien en een gebied met stenen voor Mining. Bij de koeien kan iedereen komen: daar is geen bepaald level of apron voor nodig.

Het gebouw is eigenlijk de echte guild. In het westen zie je een pottery oven voor de klei die je gemaakt hebt, in het oosten kun je je klei omvormen in potten en dergelijke. Er liggen verschillende gereedschappen op de tafeltjes. Je kunt ook weer naar buiten, naar de stenen in het oosten. Hier zijn 6 stenen met klei, 6 met zilver en 7 met goud.

Op de eerste verdieping is een tanner en twee spinnenwielen waar je wol kunt spinnen. Ten noorden van de Crafting Guild lopen een aantal schapen en op de eerste verdieping ligt een schaar, daarom kun je hier goed balletjes met wol maken.

Over deze pagina

Met dank aan Centurie voor bijdragen aan deze pagina.

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittanniƫ
© Lunagang 2004 - 2020

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.