Lunagang

Cooking Guild

De Cooking Guild ligt ten westen van Varrock, achter het huis van Julliet van de quest Romeo & Juliet. Het ligt er bijna tegen aan. Om deze guild te kunnen betreden, heb je 32 Cooking nodig. Van de Head Chef moet je ook nog een koksmuts hebben, die kun je kopen bij het kledingwinkeltje in het omheinde membersgebied in het oosten van Varrock. Doodnormale Goblins willen ze nog wel eens achterlaten als je ze doodt. Een skill cape van Cooking is ook voldoende.

Als je de deur binnengaat, word je tegengehouden als je geen Cooking cape/Chef's Hat of 32 Cooking hebt. Eenmaal binnen is er in een memberswereld direct een stalletje te zien, met als verkoper Romily Weaklax. Hij koopt en verkoopt taarten. Het boek dat hij verkoopt is een receptenboek. Hier staan alle recepten van de taarten uit RuneScape in.

PlaatjeVoorraadNaamPrijs
Boek50Pie recipe book5 gp
Pie5Redberry pie12 gp
Pie4Meat pie15 gp
Mud Pie0Mud pie54 gp
Pie3Apple pie30 gp
Garden Pie2Garden pie24 gp
Fish Pie1Fish pie100 gp
Admiral Pie0Admiral pie310 gp
Wild Pie0Wild pie182 gp
Summer Pie0Summer pie140 gp

Naast het stalletje zie je ook een flour bin. Hier komt het meel terecht als je graan in de hopper op de tweede verdieping gooit en de hendels ernaast bedient. Je kunt dan bloem uit deze bak halen met een pot. Op het tafeltje in het noorden ligt een chocolate bar, gratis te pakken voor iedereen. Als je water nodig hebt, kun je dat ook uit de kraan halen.

Op de eerste verdieping is ook wat te vinden: op het zuidelijke tafeltje twee cooking apples en een pie dish, op het noordelijke tafeltje een bowl en een cake tin. Een echte cooking guild heeft natuurlijk ook een range: dus hier ook. Er zijn er zelfs twee op de eerste verdieping. Je kunt er als member ook je melk karnen naar boter, kaas en crème met de karnton die er staat.

Als je nog een ladder omhoog gaat zie je nog een verdieping. Ook hier zijn tafels met spullen: in het oosten grapes en een pot, in het zuiden nog een cooking apple en een jug. Je ziet ook een plaats waar je het graan in kan doen als je meel wil maken.

Over deze pagina

Heb je een verbetering voor deze pagina? Stel een wijziging voor!

RuneScape is een handelsmerk van Jagex Ltd uit Groot-Brittannië
© Lunagang 2004 - 2019

Lunagang maakt gebruik van cookies voor het opslaan van instellingen, het verzamelen van statistieken en om passende advertenties weer te geven. Door deze balk weg te klikken of de website blijven te gebruiken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.